Minden nap használjuk, ezért fontos, hogy tartós, és jó minőségű legyen. Ezt kínáljuk Önnek is. A Trodat® bélyegzők régóta ismertek kiváló minőségükről, korszerű formáikról. Legyen az hagyományos, önfestékezős, dombornyomós, automata, bélyegzős toll, zsebbélyegző nálunk megtalálja a megfelelőt! Jó minőségű de már használt bélyegzőjére új gumit készítünk, tintapárnáját szükség szerint kicseréljük, új bélyegzőt akár fél órán belül elkészítünk (+80% felár)!

Kezdje velünk el vállalkozásának indulását.

 

...nap mint nap

Printy 4.0: igazi úttörő tevékenység a környezetbarát viselkedésben Az eredeti Printy 4.0 a világ első klímasemleges bélyegzője.

A környezettudatos felhasználók pedig el lesznek ragadtatva az akár 49%*-os CO2 megtakarítástól, hogy milyen kicsi és könnyű, és attól, hogy akár 65%*-ban újrahasznosított műanyagból készül. Tökéletes végeredmény!

Rossz hír azoknak, akik szeretik összekoszolni kezeiket: Az eredeti Printy 4.0 cserepárnájának újonnan kialakított oldalsó fogókái lehetővé teszik, hogy tisztábban foghassuk meg és könnyebben illeszthessük be a helyére a cserepárnát anélkül, hogy hozzáérnénk a megfestékezett területhez. Nincs több maszatolás!

...tartósan szép

 

  alairasb 9412

rsstamp

trotec1500